Meteen naar de content
Zojuist toegevoegd aan je winkelwagen
Aantal:
Winkelwagen bekijken (
)
Terugkeren naar winkel
Indienen
Zoeken sluiten
MAGMA RESTAURANT
H O M E
F O O D
all food
verse conserven
D R I N K S
all drinks
cocktails
wine
cider
non-alcholic
R E C E P T E N
D U U R Z A A M
Zoeken
Aanmelden
Winkelwagen
0
artikelen
H O M E
F O O D
F O O D Menu
F O O D
all food
verse conserven
D R I N K S
D R I N K S Menu
D R I N K S
all drinks
cocktails
wine
cider
non-alcholic
R E C E P T E N
D U U R Z A A M
RECEPTEN
'Cacio è pepe' met Dirty Cheese
door Maarten Van Essche
Hier onze versie van de klassieker “Cacio e pepe”: Kook spaghetti in gezouten water, 1 à 2 minuten korter dan op het pak aangegeven. Neem net vol...
Meer lezen
Lamsrillettes met aardpeer
door Maarten Van Essche
Gebakken rillettes met geroosterde aardpeer. Was 250gr aardpeer, snij ze in stukken. Voeg boter, groen zout en 90gr water toe. Schuif de aardpee...
Meer lezen
Lamsworsten uit de oven met warme choucroute en gebakken puree.
door Maarten Van Essche
We bieden onze gefermenteerde spitskolen aan in het sap. Zo kan je zelf kiezen om ze koud te eten als kimchi of alles samen te koken zoals choucrou...
Meer lezen
Romige vol-au-vent van wilde fazant en boterzachte aardappel puree
door Maarten Van Essche
Wat denk je van een pompoen velouté met pikante habanero's en physalis? Of een romige vol-au-vent van wilde fazant en boterzachte aardappel pu...
Meer lezen
Gebruik de pijlen links/rechts om door de diavoorstelling te navigeren, of veeg links/rechts op een mobiel apparaat
Een selectie kiezen resulteert in het geheel verversen van de pagina.
Druk op de spatiebalk en vervolgens op de pijltoetsen om een selectie te maken.